dimecres, 13 de maig del 2015

Tast Musical amb ECOfusió a Sibelius (dijous 14 de maig)

El proper dijous dia 14 de maig (a les 19:00h) us oferirem un Tast Musical amb la formació ECOfusió. Es tractarà d'un mini-concert gratuït que realitzarem a la nostra botiga, Sibelius & La Casa dels Pianos. Hi esteu tots convidats!!!



ECOfusió és un projecte musical i artístic que pretén entrellaçar múltiples i variades corrents estilístiques.

Amb un format de trio (guitarra, contrabaix, veu i flauta travessera) ECOfusió respon als diferents espais i contextos adequant-se d’una forma personalitzada a les inquietuds del mateix públic. En el seu recital podrem escoltar un bon reguitzell de cançons pròpies que beuen de diferents influències (des de les onades jazz, pinzellades de cançó francesa, bossa nova, blues, guitarra mediterrània, músiques del món, etc.) i fins deixant entreveure una línia personal pel que fa al repertori d’interpretació variada quant a gèneres i estils.



Sempre en recerca, ECOfusió es caracteritza per una notable capacitat d’adaptació als diferents contextos i esdeveniments que es puguin donar. Així, és possible reconèixer el trio en escenaris ben heterogenis, oferint un repertori eclèctic però sempre amb el toc particular que defineix i atorga personalitat al grup.



Components 

Cecili Rueda: guitarres
Cecili Rueda és qui inventa inventa meravelles amb la guitarra. Cada nota sobreposada perfila una melodia creixent, fins l’incert esdevenir d’una essència en estat pur.

Toni Romero: contrabaix 
Toni Romero sosté, amb forma i gràcia, els traços musicals que s’entrellacen, en el sí d’una fusió latent. Les cordes del seu contrabaix vibren amb vigor, i resulten també intuïció, bon gust, i perseverança.

Raül Benéitez: veu, flauta travessera
Raül Benéitez complementa i reconeix la gosadia, trobant i destrobant melodies amb la flauta travessera, i aportant paraula i text, amb la seva veu mateixa.

Tots junts... ECOfusió.



Lloc i Hora:
Sibelius & La Casa dels Pianos
Passeig Pere III, 31-33 · Manresa
info@lacasadelspianos.com


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada