dijous, 10 d’abril del 2014

IV Concert SALA PIANO: Reportatge Primera Sessió

El passat diumenge 6 d’abril a la masia La Garriga de Castelladral, en plena natura, vàrem celebrar la quarta edició del Concert Sala Piano amb 90 pianistes de 19 escoles de música de la Catalunya Central.


Aquest any, sota el títol "el Piano Inspira", els pianistes van fer les seves interpretacions acompanyats d'una imatge gràfica (escollida per ells mateixos) que els inspirés la música que tocaven. Així doncs els joves pianistes tocaven la "banda sonora" de la imatge o vídeo que havien preparat... tot plegat un concert ple de creativitat i emoció.

Gaudiu de les imatges de la primera sessió amb les interpretacions de les Escoles de: Escola de música i arts de Navarcles - Sant Fruitós,  EMM Berga, EMM “Musicant” de Cardona, Esclat de Manresa,  EMM Navàs,  EMM “El Mas de Sant Joan” de Sant Joan de Vilatorrada,  EMM Artés i EMM Santpedor.



































Veure reportatge TV Manresa:


Moltes gràcies a tots els joves pianistes, a les escoles i a les famílies per la vostra implicació! Una abraçada ben forta i fins l'any que ve.

Agraïm també la col·laboració de Xavier GilCatering TO+Parentesis Grup, Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Navàs. Moltes gràcies!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada