dimecres, 17 d’abril del 2013

III Concert Sala Piano 2013: Primera i segona sessió

Us deixem unes precioses imatges que recullen les sensacions i emocions viscudes el passat diumenge dia 14 d'abril a La Garriga de Castelladral . Un preciós concert homenatge al gran pianista Manel Camp.


Un total de 53 alumnes de diverses escoles de música de la Catalunya Central van ser protagonistes d'un concert molt especial: van tocar peces de Manel Camp, i ho van fer amb ell. 19 escoles de música van formar part de la tercera edició de Piano Concert, una trobada organitzada per La Casa dels Pianos, l'Associació Catalana d'Escoles de Música i Sibelius.

Els nens i adolescents, nerviosos, van anar desfilant a l'escenari. Alguns ho van fer sols, d'altres a quatre mans, i fins i tot algun tema va sonar a sis mans. Un cop els alumnes havien presentat la peça, en Manel Camp, al seu piano, l'entomava, i prosseguia allargant-la i desenvolupant-la, fent improvisacions a partir del tema principal. En la majoria, tocava després dels alumnes per concloure-la, i en alguns casos compositor i alumnes van tocar conjuntament.

Gaudiu de les imatges! Gràcies a tots els alumnes participants, professors, organitzadors, pares i sobretot a Manel Camp per fer-ho possible.
Fins l'any que ve!

   

   







   
























   






















   


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada