dijous, 18 d’abril del 2013

Fem Clàssica 2013: Pianos de colors Font&Roca omplen els carrers de música

El dia 16 de març, varies botigues del centre de la ciutat van canviar el fil musical habitual per petits concerts en directe. Era la tercera jornada de Fem Clàssica, una iniciativa del teatre Kursaal per acostar la música clàssica a la gent del carrer i fer difusió de la programació d'aquest gènere que es podrà veure al teatre aquesta temporada.

Botiga Torra Sabateria

Una setantena d’alumnes del Conservatori de Música i l’escola Esclat de Manresa van participar en la tercera edició del “Fem Clàssica”.

L'acció va comptar amb la col·laboració Sibelius La Casa dels Pianos, que van omplir les botigues de pianos de colors.

Botiga Neus Suarez

Per a Núria Roca, responsable de La Casa dels Pianos, "és molt enriquidor agrupar música clàssica al carrer i acostar-la a tothom". Ella, juntament amb Jordi Font, són els creadors de la marca de pianos Font&Roca, molt característics pels seu disseny, colors vistosos i la possibilitat d’adquirir-los com a lloguer en opció a compra. "De vegades pensem que el piano és un instrument de luxe i aquesta també és una bona manera d'apropar-lo a la gent".

Botiga Sibelius

Per la seva banda, Valentí Oviedo, gerent del teatre Kursaal, destacava com a fonamental "la complicitat" establerta entre les diferents parts implicades en aquest projecte, des de Font&Roca fins al comerç, passant pels alumnes participants. "Tot suma i Fem Clàssica es converteix alhora en una jornada educativa, comercial i musical".

Gaudiu d’aquestes fotografies tant especials:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada