dilluns, 23 d’abril del 2012

Concert Sala Piano 2012: tercera sessió

A continució podeu veure el reportatge de la tercera sessió del II Concert Sala Piano celebrat el 25 de març a La Garriga de Castelladral.

Gràcies als joves pianistes per les seves interpretacions, acompanyades de l'espectacular posta en escena de l'il·lustrador Valentí Gubianas, que va pintar un piano antic de principis del s XX.

Les escoles de música que varen participar en la tercera sessió són: Berga, Olesa de Montserrat, Sallent, Súria i St. Vicenç de Castellet.


Aquesta sessió va ser una mica més especial, doncs mentre alguns pianistes tocaven varem tenir la col·laboració d’altres nois i noies que van ballar, van fer màgia o circ, van recitar poemes... creant la seva intervenció a partir de les peces per piano.

En aquesta edició hem volgut potenciar la interdisciplinarietat, convençuts que totes les arts respiren una de l’altra i que complementades esdevenen més riques.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tots els alumnes participants, moltes gràcies a tots!!!
Tots els alumnes van rebre el seu diploma
La comissió organitzadora juntament amb Valentí Gubianas, amb el piano acabat.
 El piano porta una placa que diu: "Piano pintat per Valentí Gubianas a partir de les obres tocades pels alumnes de les escoles de Música de la zona 6 de l'ACEM en el II Sala Piano - 25 de Març de 2012".
Per aquells qui vulguin veure el piano, aquest es troba exposat a La Casa dels Pianos (c/Mossèn Serapi Farré, 48 de Manresa). Us animem a visitar-lo!

Gràcies a tots els pianistes, professors i escoles de música per la vostra implicació en el II Sala Piano.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada